Fotografering

Jag tar emot för fotografering både hemma hos mig i Söräng eller hemma hos er. Jag älskar det naturliga ljuset ute och fotograferar gärna utomhus. Tillsammans hittar vi bästa stället för er att bli fotograferade på där ni känner er bekväma. Jag kommer gärna med förslag på platser där vi kan fotografera och bilderna kan tas på olika ställen för större variation. Vill ni ha bilder både inne och ute så fixar jag självklart det.

Vad ska vi tänka på innan fotograferingen?
Vid barn och familjefotograferingar är det en fördel om barnen är mätta och pigga när vi träffas. Ta gärna med några kex eller snacks, man vet aldrig när det börjar kurra i en liten mage. Barnen får gärna ta med sig en favoritleksak eller nalle/snutte om ni vill det. Mina fotograferingar är lättsamma och lekfulla och vi skrattar mycket tillsammans. Jag brukar ha en filt med mig som ni kan sitta på men har ni någon egen filt som ni vill använda så får ni gärna ta med den.

Vad ska vi ha på oss?
Ni ska ha på er det som ni trivs i, kläder som ni känner er bekväma i och som representerar er. Ni får gärna ha med ombyte till barnen (det har hänt att det blivit en gräsfläck eller två eller så vill ni kanske ha olika klädval till era bilder) Mitt tips är att undvika för många olika starka färger och mönster på kläderna.

Kan vi få bilderna tagna både ute och inne?
Självklart! Vill ni både ha några bilder inne samt några bilder ute så fixar jag det, inga problem.

Vädret, får vi välja?
Har ni bokat in en fotografering utomhus och det är dåligt väder så bokar vi självklart om. Jag tycker att alla väder har sin charm och tar fotograferingar i alla väder men en familjefotografering ute i spöregn eller storm är kanske inte att rekommendera. Tillsammans hittar vi en ny tid och hoppas på att ovädret dragit förbi till dess.

Hur får vi använda bilderna?
Ni får använda era bilder precis som ni önskar och vid publicering anger ni mig som fotograf, exempel Foto: Sandra Williamsson. Ändring eller bearbetning av bilderna får ej utföras utan mitt tillstånd, hör av er till mig om ni vill ha något ändrat så hjälper jag er med det.

Vad händer efter fotograferingen?
Inom två veckor efter fotograferingen kommer ni att få tillgång till ett webbgalleri där ni i lugn och ro kan titta genom era bilder. När ni valt ut era bilder levererar jag dom till er inom en vecka via galleriet eller på ett USB. Det är viktigt för mig att era bilder blir så fina som möjligt därför rekommenderar jag er att välja av mig utsett labb att framkalla era bilder från men ni kan självklart även beställa via mig.

SOCIALA MEDIER

FACEBOOK
INSTAGRAM
PINTEREST

KÖP MINA BILDER

Johner.se
scandinav.se

 

 

KONTAKTA MIG

Maila mig
+46 705 50 20 53
Integritetspolicy